Τρόποι αποστολής

Όλες οι αποστολές των παραγγελιών σας από το galaxias-omorfias.gr αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας, με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ .

Στις παραγγελίες όπου ο τρόπος πληρωμής είναι με Αντικαταβολή, πριν από την αποστολή των προϊόντων θα γίνεται υποχρεωτικά τηλεφωνική επιβεβαίωση αποδοχής.

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται στις λεπτομέρειες του εκάστοτε προϊόντος. Για προϊόντα με την ένδειξη ''Άμεση Διαθεσιμότητα'' όταν η καταχώρηση της παραγγελίας τοποθετηθεί τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14:00, κατά κανόνα παραδίδονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την courier), τότε ενδεχομένως ο χρόνος παράδοσης να αυξηθεί από 24 έως και 72 ώρες.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 - 19.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η συνεργαζόμενη κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

 

Το κόστος μεταφοράς

  • Αττική: 3,00€. Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε βάρος ισχύει επιπλέον αύξηση των μεταφορικών κατά 1€ / κιλό.
  • Υπόλοιπη Ελλάδα : 3,00€. Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε βάρος ισχύει επιπλέον αύξηση των μεταφορικών κατά 1€ / κιλό.